18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa nõukogu sai kolm uut liiget

Valitsus kutsus eelmisel neljapäeval Eesti Haigekassa nõukogust tagasi kolm liiget ja nimetas nende asemele uued.

Valitsus kutsus eelmisel neljapäeval Eesti Haigekassa nõukogusttagasi kolm liiget ja nimetas nende asemele uued.

“Eesti Haigekassa nõukogu liikmete nimetamine” muutmisekorralduse vastuvõtmisega arvati haigekassa nõukogust välja ToomasAnnus- Sandor Liive ja Mati Jostov- teatas valitsusekommunikatsioonibüroo. Nõukogu uuteks liikmeteks nimetati EestiHaiglate Liidu juhatuse liige Tõnis Allik- Eesti EhitusettevõtjateLiidu juhatuse liige Tiit Kuuli ja aktsiaseltsi A. Le Coq TartuÕlletehas juhatuse esimees Tarmo Noop.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708