18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiiresti alustatud tugev ravi võib reumatoidartriidi remissiooni viia

Reumatoidartriidi remissiooni on võimalik saavutada agressiivse raviga juba algusest peale, räägivad Hollandi reumatoloogid.

Reumatoidartriidi remissiooni on võimalik saavutada agressiivseraviga juba algusest peale- räägivad Hollandi reumatoloogid.Ameerika Reumatoloogia Kolleegiumile esitletud uurimusestkirjutasid MedPage Today ja teised meditsiiniportaalid.

Dr Cornelia Allaart Leideni ülikooli kliinikumist onpikaajalisest BeSt-nimelisest uuringust järeldanud- et õigeesialgse ravimkombinatsiooniga võib üks patsient kaheksast kolmeaasta pärast ravimid täiesti ära jätta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708