18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Tervishoiu Kõrgkool tähistas 195. aastapäeva

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli 195. aastapäevale pühendatud juubelikonverentsil “Üksi või koos” esitasid ettekandeid tegusad ja järelkasvu pärast muret tundvad ametnikud, tööandjad, erialaliitude esindajad ja koolitajad.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli sünniaastaks on 1811- kui professorChristian Friedrich Deutsch asutas ämmaemandate kooli Tartuülikooli sünnitusabikliiniku juurde. Läbi aastakümnete on koolkandnud erinevaid nimesid: Tartu Õdedekool- Vabariiklik TartuMeditsiiniline Keskkool- Tartu Meditsiinikool; koolijuhte onühtekokku olnud 19.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli (TTK) 195. aastapäevale pühendatudjuubelikonverentsil “Üksi või koos” esitasid ettekandeid tegusad jajärelkasvu pärast muret tundvad ametnikud- tööandjad- erialaliitudeesindajad ja koolitajad: Annika Tina haridus- jateadusministeeriumist- Ivi Normet sotsiaalministeeriumist- EsterPruuden Eesti Õdede Liidust- Hille Maas Eesti FüsioterapeutideLiidust- Ulla Raid Lääne-Tallinna keskhaiglast- Mart Einasto TÜkliinikumist- Rein Kermes Lõuna-Eesti haiglast- Andras LaugametsTartu kiirabist ning Ülle Lumi Viljandi haiglast. Ettekanded japaneeldiskussiooni võttis kokku kõrgkooli rektor Anneli Kannus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099