18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terve inimene toob mitmekordset kasu

Äripäeva meditsiini arengukonverentsil 12. detsembril Tallinnas pakkusid rahvastiku tervise ja ravimimaailma arengute kõrval jutuainet erinevad tervist mõjutavad tegurid, näiteks laste koolimeeldivus ja patsientide võimalus tervishoiu rahastamist suunata.

Äripäeva meditsiini arengukonverentsil 12. detsembril Tallinnaspakkusid rahvastiku tervise ja<br />ravimimaailma arengute kõrval jutuainet erinevad tervist mõjutavadtegurid- näiteks laste koolimeeldivus ja patsientide võimalustervishoiu rahastamist suunata. Kohal oli üle 70 inimese- valdavaltriigiasutustest ja ravimifirmadest.

Mitu esinejat märkisid positiivsena- et eesseisvate riigikoguvalimiste puhul hakkavad mõned parteid esmakordselt kompamatervishoiuvaldkonda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099