26. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE:

"Poliitgigantide heitlus algas Kumus väga sõbramehelikult. Nimelt arutasid Isamaa ja Res Publica Liidu peaministrikandidaat Mart Laar ja Keskerakonna valitsusjuhi kandidaat Edgar Savisaar enne kaamerate surinat selle üle- kui kange kraadiga nende prilliklaasid on. Savisaare prillitugevus on mõistagi astmeline.”Tuuli Koch- ajakirjanik (Postimees- 16.02.2007)

<br /><strong>"Tegelikult oli see riigil viimane võimalus palgalepet tehaja tingida. Edaspidi ütlevad arstid- et meie palk on selline- võtkevõi jätke. Tööjõudefitsiidile lähema kümne aastaga lahendust eitule.”<br /></strong>Madis Tiik-<br />Eesti Perearstide Seltsi esimees- vastates küsimusele- kas vähemkui kahe aasta pärast on meedikute streigiähvardused taas põletavpäevateema. (Postimees- 14.02.2007)

<br /><strong>"Olen arst ja jälgin väga- millise valitsuse all ma töötanja kus minu lapsed peavad kasvama. Aga oma elu ja tööga saan isehakkama. Riigi käest ootan mitte palgatõusu- vaid korralikkuläbimurret meditsiinisüsteemis- mitte seda vaikset kokkulepet- misviimati sõlmiti ja kus tundub- et kõik läheb vanaviisi edasi. Mitteseda polnud vaja! Vaja on tervishoiu rahastamise põhialustemuutmist! Sellega teie poliitikud hakkama eisaa!”<br /></strong>Äli (42)-<br />vastates valimiseelsete suurema palga lubamiste teemal tehtudküsitluses. (Kesknädal- 7.02.2007)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708