9. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta toetaja tiitli tõi tervisliku toitumise propageerimine

Harjumaa aasta toetajaks 2006 valiti Kadarbiku talu tervisliku toitumise propageerimise ja MTÜ Puuetega Laste Keskus Lootus toetamise eest.

Maavanem tunnustas tänukirjaga ka ASi Paulig Balticerivajadustega inimeste kaasamise eest ning ASi SakalaTööstusautomaatika tervisespordi ja pereväärtuste toetamise eest.Aasta toetajaks kandideeris kuus ettevõtet- kaks eraisikut ja üksomavalitsus.

Harjumaa aasta ettevõtja 2006 tiitli pälvis autotööstuselekattetekstiile valmistav Mistra Autex. OÜ Loksa Ravikeskus saiettevõtete kategoorias maavanema tänukirja tervise edendamise eest.Aasta ettevõtjaks kandideeris kokku üheksa ettevõtet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708