18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KOLM KÜSIMUST SOTSIAALMINISTER MARET MARIPUULE

Minister: tegelikku ebavõrdset kohtlemist arstide ja arst-residentide vahel ei ole

<strong>Minister: tegelikku ebavõrdset kohtlemist arstide jaarst-residentide vahel ei ole</strong>

<br /><strong>1) 11. mail teatas sotsiaalministeerium- et tagasiulatuvaltalates 1. maist tõuseb arst-residentide ning alates 1. aprillistkiirabiarstide tunnipalga miinimum 93-75 kroonini. SotsiaalministerMaret Maripuu- miks ei tõstetud arst-residentide ja kiirabiarstidetunnipalga miinimumi samuti alates 1. aprillist 99 kroonini- nagulepiti arstide miinimumtunnitasuks kokku palgaläbirääkimistel (tõsiküll- ilma lõplikult allkirjaga kinnitamata) ja mida aktsepteeribka Eesti Haiglate Liit?</strong>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099