18. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Roche korjab turult kokku Viracepti

Ravimifirma Roche kutsub tagasi HIV-vastase ravimi Viracept selle keemilise saastevõimaluse tõttu ning palub patsientidel kohe pöörduda oma raviarsti poole nõu saamiseks.

Ravimifirma Roche kutsub tagasi HIV-vastase ravimi Viraceptselle keemilise saastevõimaluse tõttu ning palub patsientidel kohepöörduda oma raviarsti poole nõu saamiseks.

“Roche kutsub koostöös Euroopa Ravimiameti ja kohalikeravimiametitega Euroopa turult tagasi Viracepti (nelfinaviir)tabletid ja pulbri- mida kasutatakse HIV-patsientide raviks. Eestiskasutab seda ravimit sotsiaalministeeriumi andmetel ligikaudu 60inimest-” ütles Roche Eesti tegevjuht Kadri Mägi 8. juunil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099