13. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-tervishoiuteenus harjutab tööle välispartneritega

Kiiresti täienevad tehnoloogilised rakendused on kindel osa tervishoiuvaldkonna arengust tänases Euroopas. Nüüd ei puuduta need ainult üha uuenevaid diagnostikaseadmeid või uusi ravimeetodeid, vaid ka selliseid tervishoiu valupunkte nagu süvenev personalipuudus ja teenuste kättesaadavus.

Kiiresti täienevad tehnoloogilised rakendused on kindel osatervishoiuvaldkonna arengust tänases Euroopas. Nüüd ei puuduta needainult üha uuenevaid diagnostikaseadmeid või uusi ravimeetodeid-vaid ka selliseid tervishoiu valupunkte nagu süvenevpersonalipuudus ja teenuste kättesaadavus.

Nii patsiendid- meedikud kui tervishoiuvaldkonna juhid näitasidüles oma valmisolekut ja soosivat suhtumist e-lahendusterakendamise osas. Sellise tulemuseni jõuti Euroopa Liidu InterregIII B programmi poolt rahastatud projekti eHealth for Regionskäigus läbi viidud küsitlustes (vt ka MU 19.07.2007- “Soomlasedteavad teistest rohkem”).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099