13. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELU: Tantsija keha vajab abi

Tants on näiliselt lihtne, aga tants võib muuta sind väga haigeks inimeseks, kui seda valesti teha, ütleb doktorandist tantsuõpetaja Inna Sulg tantsumeditsiini tutvustuseks.

Tants on näiliselt lihtne- aga tants võib muuta sind vägahaigeks inimeseks- kui seda valesti teha- ütleb doktorandisttantsuõpetaja Inna Sulg tantsumeditsiini tutvustuseks.

Inna Sulg õpetab Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias (TÜVKA) kehatööd ja painduvustreeningu aluseid. Juulikuus- vahetultpärast tantsukunsti õppima pürgijate vastuvõtukatseid- organiseerisInna Sulg Eesti esimese tantsuteaduse ja tantsumeditsiinikonverentsi *- kuhu kutsus esinema tantsuteadlasi Euroopast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099