13. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhjamaade tervishoiuökonomistid tulevad aastakonverentsile Tartusse

16. augustil kogunevad Tartusse 28. aastakonverentsile tervishoiuökonomistid Põhjamaadest ja Inglismaalt, Saksamaalt, Šotimaalt ning Lätist ja Eestist. Kahe päeva jooksul arutletakse rohkem kui 30 teadusteema üle, mille hulgast ligi viiendik puudutavad perearstiabi.

Neljapäeval- 16. augustil kogunevad Tartusse 28.aastakonverentsile tervishoiuökonomistid Põhjamaadest jaInglismaalt- Saksamaalt- Šotimaalt ning Lätist ja Eestist. Kahepäeva jooksul arutletakse rohkem kui 30 teadusteema üle- millehulgast ligi viiendik puudutavad perearstiabi.

Konverentsi organiseerimiskomitee juhi- TÜ tervishoiu instituuditervishoiuökonoomika dotsendi Kersti Meiesaare sõnutsi toimubaastakonverents esmakordselt väljaspool traditsioonilisi Põhjamaid-edastas Tartu ülikool pressiteates.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099