27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KIRSTI VIRAK:

Kriitiliste haiguste kindlustus kaitseb elukvaliteeti

<strong>Kriitiliste haiguste kindlustus kaitsebelukvaliteeti</strong>

Kriitiliste haiguste kindlustus (ingl. k <em>dread disease</em>või <em>critical illness</em>) on erinevate kindlustusliikide seassuhteliselt värske - esmakordselt tutvustati seda toodetLõuna-Aafrika Vabariigis 1983. aastal. Kuna LAV-is oli sel ajal jaon ka praegu väga kõrge südame-veresoonkonnahaigustessehaigestumise risk- siis leidis elukindlustustoode- mis lubas makstainfarkti- insuldi- pahaloomulise kasvaja või südame šunteerimisekorral soliidse summa- rohket huvi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099