27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teatejooks kogus üle 100 000 krooni

17. mail peetud heategevusliku teatejooksuga koguti annetustena kokku 105 000 krooni- millega toetati õnnetuse tõttu liikumisvõime kaotanud laste ja noorte ravi Haapsalu Neuroloogilises Rehabilitatsioonikeskuses.

Keskuse juhataja Zemfira Tammik ütles pressiteates- et üle sajatuhande krooni suurune annetus ületab nende kõik ootused. “Olemekorraldajatele ja annetajatele väga tänulikud. Kogutud raha eestsaame osta füsioterapeutilisi seadmeid- sealhulgas parapoodiumi-ravivõimlemisvahendeid- suuri treeningpalle ja jalgrattaid ningliikumisvõimetutele lastele kohaldatud spetsiaalseid mänge. Needaitavad parandada vertikaalasendi tunnetust ning selle abil lapsedliikuma saada.”

Mullu koguti teatejooksu ja annetustega 55 000 krooni- milleeest osteti Rehabilitatsioonikeskusele seisulaud ja laste mängutoasisustus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099