10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELU: Vettehüpe professoriga

Tartu ülikooli emeriitprofessor, meditsiinidoktor Astrid Saava ütleb, et tema teadustöö hakkab lõpule jõudma. Ta kirjutab erialaajakirjadele ja loeb veel mõned loengud tudengitele.

Tartu ülikooli emeriitprofessor- meditsiinidoktor Astrid Saavaütleb- et tema teadustöö hakkab lõpule jõudma. Ta kirjutaberialaajakirjadele ja loeb veel mõned loengud tudengitele.

“Minu teadusteema on ikka kogu aeg olnud Eesti elanike joogivesija sellest tulenevad võimalikud ohud tervisele-” nendibarstidiplomiga Saava. Ta kaitses samal teemal doktoritööd 1974.aastal (sel puhul kirjutati temast ka ajakirjas Nõukogude Naine).Praegu juhendab ta doktoranti- kes uurib Eesti elanike joogiveeerinevast fluorisisaldusest tulenevaid terviseohte.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099