10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pealinnas saab radioloogiatehnik Tartu hariduse

Sotsiaalminister Maret Maripuu avas 31. augustil peetud avaaktusel Tartu Tervishoiu Kõrgkooli radioloogiatehniku õppekava Tallinnas. “Me teeme täna ajalugu,” kõlas aktusel kõigist sõnavõttudest.

Sotsiaalminister Maret Maripuu avas 31. augustil peetudavaaktusel Tartu Tervishoiu Kõrgkooli radioloogiatehniku õppekavaTallinnas. “Me teeme täna ajalugu-” kõlas aktusel kõigistsõnavõttudest.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Anneli Kannus pöördussüdamlikult otse oma tulevaste üliõpilaste poole. Ta ütles: “Selleaasta märksõna- mille toob meile tegelikult haridus- jateadusministeerium- on väljundipõhised õppekavad. Minu meelest onsee väga sümboolne. Oleme esimest korda sellisel aktusel- millepeasüüdlased on eelkõige Tallinna tööandjad.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099