24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti loomaarstiõpe peibutab soomlasi üha enam

Hoolimata kõrgest õppemaksust (66 500 krooni) tahtis tänavu Eesti maaülikoolis veterinaarmeditsiini õppida mullusest veelgi rohkem soomlasi- teatas maaülikooli avalikkussuhete peaspetsialist Sirje Pärismaa. 25 kohale konkureeris 60 noort.

Veerandsada Soomest saabunud vastset loomaarstitudengit alustasPärismaa sõnutsi oma õpinguid ülikoolis juba kaks nädalat varem kuinende Eesti õpingukaaslased - selleks- et saada intensiivkursuselteadmised eesti keelest.

Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudidirektori Toomas Tiiratsi jutu järgi on loomaarstiks õppidatahtvaid soomlasi igal aastal olnud rohkem kui riigieelarveväliseidõppekohti. Kuid tänavu oli konkurss eriti suur.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099