24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Tallinna keskhaigla piirab haiglanakkusi

Mida rohkem meditsiin areneb, mida paremaks läheb meditsiinitehnoloogia, mida rohkem suudetakse inimesi aidata, seda tõsisemaks muutub hospitaalinfektsiooni küsimus. Seda ei ole kunagi võimalik täielikult likvideerida ega sada protsenti vältida, küll aga on võimalik haiglainfektsioonide levikut tõkestada.

Mida rohkem meditsiin areneb- mida paremaks lähebmeditsiinitehnoloogia- mida rohkem suudetakse inimesi aidata- sedatõsisemaks muutub hospitaalinfektsiooni küsimus. Seda ei ole kunagivõimalik täielikult likvideerida ega sada protsenti vältida- küllaga on võimalik haiglainfektsioonide levikut tõkestada.

3. septembril avati Ida-Tallinna keskhaiglas (ITK) uuendatudanestesioloogia ja intensiivravi osakond (AIRO). “Tunduvalt onvähenenud haiglanakkuste ülekande võimalus teistele patsientidele.Seega on oluliselt paranenud raskete- intensiivravil olevatehaigete ravitingimused-” märgib keskhaigla infektsioonikontrolliarst Aino Rõõm.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099