24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vabariigi Valitsus kiitis heaks järgmise aasta riigieelarve kava

Sotsiaalministeeriumi eelarve kasvab aastaga ligi 10 miljardit ja ulatub tuleval aastal üle 40 miljardi krooni.

Valitsus kiitis möödunud neljapäeval heaks tuleva aastariigieelarve- mille tulude maht on 96-3 miljardit ja kulude maht93-6 miljardit krooni- vahendas BNS. Võrreldes tänavusega kasvabriigieelarve maht järgmisel aastal 18-8 miljardi krooni ehk 25-17protsendi võrra.

“Väga suur ja pingeline töö on eduka lõpuni jõudmas. Ma tahantänada kõiki- kes selle eelarve valmimise nimel tööd tegid. Usun-et see on just selline eelarve- mida Eesti täna vajab ja me annameriigikogule üle igati tasakaalustatud ja vastutustundliku eelarveeelnõu-” kõneles rahandusminister Ivari Padar valitsusepressikonverentsil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099