8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõudsat lendu plaaniv Ida-Tallinna keskhaigla viseeris oma arengut

Ida-Tallinna keskhaiglas peeti 4. oktoobril pressikonverents, kus haigla arenguvisioone aastani 2017 tutvustasid ITK juhatuse esimees Ralf Allikvee ning juhatuse liikmed Peeter Ross (arendusjuht) ja Kuldar Kuremaa (finantsjuht), samuti avati uuendatud Magdaleena polikliinik, tutvustati uut radioloogiakeskust ja koolituskeskust.

Ida-Tallinna keskhaiglas peeti 4. oktoobril pressikonverents-kus haigla arenguvisioone aastani 2017 tutvustasid ITK juhatuseesimees Ralf Allikvee ning juhatuse liikmed Peeter Ross(arendusjuht) ja Kuldar Kuremaa (finantsjuht). Sama sündmuse raamesavati ka uuendatud Magdaleena polikliinik- tutvustati uutradioloogiakeskust ja koolituskeskust.

Ida-Tallinna keskhaigla investeeringute kogumaht viimase neljaaasta jooksul on olnud 450 miljonit krooni- millest 200 miljoniulatuses on renoveeritud haiglahooneid ja 250 miljoni krooni eestsoetatud meditsiinitehnikat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099