8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puumedi asus tööjõudu vahendama Eesti sees

Seni valdavalt meditsiinitöötajate Eestist Soome vahendamisele spetsialiseerunud osaühing Puumedi tegeleb 2007. aasta suvest ka Eesti-sisese tööjõuvahendusega.

Seni valdavalt meditsiinitöötajate Eestist Soome vahendamiselespetsialiseerunud osaühing Puumedi tegeleb 2007. aasta suvest kaEesti-sisese tööjõuvahendusega.

Puumedi projektijuhi Anu Ruusmanni selgitust mööda on Eestitervishoius kujunenud viimastel aastatel olukord- kus üha enamsuureneb vabade ametikohtade arv- kuid samal ajal on olemas kapiisav arv tööotsijaid. “Kui uurida personaliotsinguga tegelevaidInterneti-portaale- leiame palju tervishoiuasutuste tööpakkumisi-kuid samas mahus leidub ka tööotsijate CV-sid. Näiteks ühesportaalis on eelpool mainitud tööandjate ja tööotsijate aktiivseidkuulutusi üle 100-” tõi Anu Ruusmann näiteks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099