8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgitus ravimi Singulair soodustuse kohta

Apteekides ettetulnud arusaamatuste tõttu ravimi SINGULAIR (montelukast) väljastamisel 75% (90%) soodusmääraga kordame alljärgnevalt üle nimetatud ravimi väljakirjutamise piirangud kõrgema soodusmäära puhul.

Apteekides ettetulnud arusaamatuste tõttu ravimi<strong>SINGULAIR (montelukast)</strong> väljastamisel 75% (90%)soodusmääraga ning Meditsiiniuudiste trükises “Soodusravimid.Piirhinnad. Hinnakokkulepped” (2007. aasta 1. juuli ja 1. oktoobriseisuga) oleva eksituse tõttu kordame alljärgnevalt üle nimetatudravimi väljakirjutamise piirangud kõrgema soodusmäära puhul.

1) <strong>SINGULAIR 4 MG</strong> (närimistablett 4 mg N14 jaN28) ja SINGULAIR MINI 4 MG (graanulid 4 mg N28) puhul kehtib 75%soodustus diagnoosi J45 (astma) näidustusel ainult alla11-aastastele lastele. Ravimi esmase väljakirjutamise õigus onpulmonoloogil ja pediaatril.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099