8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SIIBER: Ameerikas unustasid arstid haige õhtul kompuutertomograafi

Vähihaige patsient, kes Arizonas Tucsoni onkoloogiakeskuses vähiuuringuteks kompuutertomograafi pandi, ronis pärast tundidepikkust ootamist ise aparaadist välja, leides eest suletud ustega inimtühja haigla.

Vähihaige patsient- kes Arizonas Tucsoni onkoloogiakeskusesvähiuuringuteks kompuutertomograafi pandi- ronis pärasttundidepikkust ootamist ise aparaadist välja- leides eest suletudustega inimtühja haigla.

Elvira Tellez (67) tunnistas kohalikule uudistekanalile KPHO- etsattus hetkeks paanikasse- kuid helistas seejärel pojale- kesomakorda soovitas kutsuda politsei. Saabunud korravalvurid pididaga paluma hoopis vanadaami enda abi- et haigla välisust lahtisaada- vahendab Eesti Päevaleht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099