8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurbritannia naiste teadlikkus rinnavähi sümptomitest on halb

Inglise naised ei ole teadlikud rinnavähi sümptomitest, selgub BBC teatel hiljutisest küsitlusest. Teise uuringu tulemused näitavad, et enamik naisi ei ole kuulnud rinnavähi vanusega suurenevast riskist.

Inglise naised ei ole teadlikud rinnavähi sümptomitest- selgubBBC teatel hiljutisest küsitlusest. Teise uuringu tulemusednäitavad BBC ja MedWire Newsi teatel- et enamik naisi ei olekuulnud rinnavähi vanusega suurenevast riskist.

Organisatsiooni Breakthrough Breast Cancer poolt 1190 üle50-aastase naise seas läbi viidud küsitluse järgi kontrollivad endtükkide suhtes rinnas küll 87 protsenti vastanutest- kuid üldisedteadmised kõikide sümptomite kohta on halvad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099