8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulevikus vajab suuri pingutusi eakate vähipatsientide kasv

Elatanud vähipatsientide arv kasvab järgmistel aastakümnetel kindlasti ning tervishoiusüsteemi ees seisavad selle tõttu tohutud väljakutsed.

Elatanud vähipatsientide arv kasvab järgmistel aastakümnetelkindlasti ning tervishoiusüsteemi ees seisavad selle tõttu tohutudväljakutsed. Euroopa vähikonverentsil ECCO 14 Barcelonas esinenudvähiekspert Kathy Redmond nimetas eluea pikenemisega ainultsüvenevat probleemi viitsütikuga pommiks- millega tuleks kiirestitegelema hakata.

Euroopa vähiorganisatsiooni ECCO pressiteate järgi ütlesajakirja Cancer World toimetaja ning meditsiiniõde Kathy Redmondoma sõnavõtus 2020. aasta ennustuste kohta- et vananedes võibinimestel tekkida hulk erinevaid tervisehädasid- millest vaid üksvõib olla vähk.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099