22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Britid kaaluvad laste vaktsineerimist tuulerõugete vastu

Briti tervishoiuministeerium võib BBC teatel hakata korraldama Inglismaa laste massilist vaktsineerimist tuulerõugete vastu.

Briti tervishoiuministeerium võib BBC teatel hakata korraldamaInglismaa laste massilist vaktsineerimist tuulerõugete vastu.Vaktsineerimise ja immuniseerimise komitee (JCVI) sellekohasesoovituse järel on ministeerium omakorda kutsunud ekspertide grupiplaani otstarbekust hindama.

Mõned seda plaani kritiseerinud asjatundjad kardavad aga- etvaktsineerimine toob kaasa vöötohatise juhtumite arvu kasvutäiskasvanutel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099