22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fertilitas avas filiaali

Fertilitas investeeris kokku üle viie miljoni krooni, et avada eksklusiivse interjööriga ja moodsa meditsiinitehnikaga varustatud filiaal Tallinna kesklinnas.

Fertilitas investeeris kokku üle viie miljoni krooni- et avadaeksklusiivse interjööriga ja moodsa meditsiinitehnikaga varustatudfiliaal Tallinna kesklinnas.

Oktoobrist avas Fertilitas patsientide vastuvõtu Kaupmehe 4asuvas filiaalis. Raviasutuses Südalinna Arstid võtavad patsientevastu 12 eriala meedikud- nende seas varasemast juba tuntudlastearst- naistearst- uroloog- onkoloog- dermatoloog ja ämmaemand.Uute erialadena lisanduvad kardioloogia- pulmonoloogia-allergoloogia ja endokrinoloogia. Avatakse ka hambaravikabinet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099