22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirabiteenistustel on nüüdsest ühtsed tegevusjuhised

Eesti Kiirabi Liidu teatel anti kiirabiteenistustele 9. oktoobril üle tegevusjuhised sagedamini ette tulevate keerukate traumade ja haigusjuhtumite käsitlemiseks.

Kiirabiliidu aseesimees ja tegevusjuhiste projekti juht RaulAdlas ütles BNSile- et 28 erineva eriala spetsialisti koostashaigekassa tellimuse peale kahe aasta jooksul 33 juhist- kuidastänapäevastele seisukohtadele tuginedes võimalikult efektiivseltraske trauma või haiguse tõttu kiirabi vajavaid kannatanuidabistada.

Adlas lisas- et varem kiirabiteenistustel ühtseidtegevusjuhiseid ei olnud ning vastvalminud juhised onkooskõlastanud üheksa erialaarstide seltsi ja tervishoiuamet.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099