22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne-Tallinna keskhaigla uuendas põhjalikult endoskoopiavõimalusi

Lääne-Tallinna keskhaigla (LTKH) pidas 5. oktoobril uue tänapäevase endoskoopiaosakonna avamispidu.

“Eile oli suur päev Ida-Tallinna keskhaiglal [seal avatiuuendatud Magdaleena polikliinik- tutvustati haigla arenguvisiooneaastani 2017 jm - <em>Toim</em>.]- täna meil-” lausus LTKH juhatuseesimees Boris Kirt oma tervituskõnes. Põhjalikult uuendatudosakonna renoveerimise projekti- ehitustööde ja uuendatud sisustusekogumaksumus on ligikaudu 4-9 miljonit krooni. Patsientideteenistuses on nüüdsest nii gastroenteroloogid kui ka kirurgid-kokku üheksa arsti ja viis eriharidusega endoskoopiaõde. Osakonnajuhataja on Külliki Suurmaa.

Endoskoopiaosakonna valmimisega on haigla realiseerinud 2007.aastal ligikaudu 55 miljoni kroonise ehitusprogrammi- mille käigusvalmisid nefroloogiakeskus- intensiivraviosakond- erakorralisemeditsiini osakond jt- teatab haigla oma veebilehel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099