22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõuna-Eesti saab välisõhu seirejaama

Tartu linna plaanide järgi hakkab 1. jaanuarist Tartus tööle välisõhu kvaliteeti pidevalt mõõtev seirejaam.

Tartu linna plaanide järgi hakkab 1. jaanuarist Tartus töölevälisõhu kvaliteeti pidevalt mõõtev seirejaam. Tartu linnavolikoguotsustab küsimuse 25. oktoobril.

Keskkonnaministeeriumi- OÜ Eesti Keskkonnauuringute Keskus jaTartu linnavalitsuse sõlmitava kolmepoolse lepingu järgi ostaksseirejaama ministeerium ning haldamist finantseeriksid Tartu linnja keskkonnaministeerium koos. Seirejaama haldamise eeldatavmaksumus on ligi 220 000 krooni aastas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099