22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regionaalhaigla sisehaiguste kliinik teeb koolituspäeva

Neljapäeval, 15. novembril toimub Tallinnas Põhja-Eesti regionaalhaigla suures saalis (Sütiste tee 19) regionaalhaigla sisehaiguste kliiniku koolituspäev.

Neljapäeval- 15. novembril toimub Tallinnas Põhja-Eestiregionaalhaigla suures saalis (Sütiste tee 19) regionaalhaiglasisehaiguste kliiniku koolituspäev.

Kella 12-16.30 kestva koolituspäeva juhatab sisseregionaalhaigla juhatuse liige Andres Ellamaa. Ettekanded onjagatud kaheks osaks- millest esimest juhatab sisehaiguste kliinikukardioloogiakeskuse juhataja Margus Viigimaa ning teistüldsisehaiguste keskuse juhataja Sirje Siim.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099