22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reumaliit kolib ja peab üldkoosolekut

3. novembril kella 11–17 toimub Eesti Reumaliidu liikmetele üldkoosolek Tallinnas Eesti Puuetega Inimeste Koja maja saalis (Toompuiestee 10).

3. novembril kella 11-17 toimub Eesti Reumaliidu liikmeteleüldkoosolek Tallinnas Eesti Puuetega Inimeste Koja maja saalis(Toompuiestee 10)- teatas reumaliidu juhatuse esimees IngridPõldemaa.

Koosolekul tehakse kokkuvõtteid reumaliidu jaliikmesorganisatsioonide tegevusest 2007. aastal- valitakse kaksuut juhatuse liiget- tutvustatakse 2008. a liikmeprogrammi japatsiendikoolituse projekti- pööratakse tähelepanu koostöötihendamisele meedia ja koostööpartneritega ning oma liikmete jaavalikkuse paremale informeerimisele. Koosoleku kava leiabveebilehelt <a href="http://www.reumaliit.ee">www.reumaliit.ee</a>.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099