22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn eriauhindas geeni- ja vähiuurijaid

2007. aasta Tallinna ettevõtlusauhindadest võitis eriauhinna silmapaistva teadustöö rakenduse eest ettevõtluses teadustöö “GLI valgud ravimmärklaudadena”- mille tulemused on reaalselt rakendatud ettevõtluses koostöös biotehnoloogiafirmadega nii Eestis kui Rootsis- edastas Tallinna linnavalitsus.

Teadustööd juhivad Priit Kogerman ja Andres Valkna- täitjad onMadis Metsis ja Anne Meikas.<br />Molekulaarmeditsiini valdkonnas valminud uurimistöö eesmärgiks olileida viise reguleerimaks geenide ekspressiooni elusorganismis ningtöötada sedakaudu välja uusi ravistrateegiaid.

<em>Spin-off</em>-firma 2007 eriauhinna võttis 4. oktoobriltoimunud ettevõtluspäeva pidulikul õhtul vastu TTÜ<em>spin-off</em> firma (teadusasutuste juurest välja kasvanudettevõte) AS Vähiuuringute Tehnoloogia Arenduskeskus- mis tegelebvähiuuringutega ja uue põlvkonna ravimikandidaatideväljaarendamise- uute diagnostiliste platvormide arendamise jajuurutamisega- teatas Tallinna linnavalitsus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099