5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raskemetallide mürgistusega kaasneb tihti toidutalumatus

Mittetulundusühing Stelior Eesti organiseeris 31. augustist 1. septembrini rahvusvahelise konverentsi “Raskemetallide ja muude toksiliste teguritega seonduvad patoloogiad, nende vältimine, tuvastamine ja ravi. Toiduainete varjatud talumatus”.

Mittetulundusühing Stelior Eesti organiseeris 31. augustist1. septembrini rahvusvahelise konverentsi “Raskemetallide ja muudetoksiliste teguritega seonduvad patoloogiad- nende vältimine-tuvastamine ja ravi. Toiduainete varjatud talumatus”. MTÜ Steliorloodigi 2006. a suvel haigete laste vanemate poolt eesmärgigatutvustada antud teemat Eestis laiemalt arstide ning haigetehulgas.

Viimastel aastakümnetel on täheldatud hüperaktiivsuse-agressiivsuse- epilepsia- skisofreenia ja autismi kiiret levikut.Tõusuteel on ka mitme teise raske haiguse esinemissagedus nagunäiteks Parkinsoni tõbi- <em>Sclerosis multiplex</em>- Alzheimeritõbi- depressioon- fibromüalgia ja muud peamiselt arenenud riikideslevinud patoloogiad. Üha rohkem levivad mitmesugused allergiad-samuti toiduainete varjatud talumatus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099