5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seminar keskendus lastele mõeldud ravimitele

15.-19. oktoobrini peeti Tallinnas Ravimiameti ja Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) korraldatud seminar- kus räägiti lastele mõeldud ravimite ohutusest. Seminaril osalesid WHO Euroopa regiooni 53 riigi esindajad.

Viiepäevase seminari eesmärk oli leida uusi võimalusi lastelemõeldud ravimite kvaliteedi parandamiseks- teatassotsiaalministeerium.

WHO ravimite kvaliteedi ja ohutuse koordinaator Lembit Rägoarvates on võimalik veel palju ette võtta selleks- et lastelemõeldud ravimid oleksid ohutumad. “Teadusel põhinev heatasemelinetootmine on ravimite kvaliteedi ja ohutuse vundament. Seminar- kusEuroopa eri riigid saavad jagada oma kogemusi- on kasulik koguregiooni tervishoiu arengule-” lisas Rägo.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099