5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Südametohtrid räägivad mitu muret südamelt ära

Eelmisel esmaspäeval olid vestlusringis TÜ kliinikumi radioloogiateenistuse angiograafia osakonna juhataja Toomas Hermlin, südamekliiniku kliinilise füsioloogia osakonna juhataja Külliki Karu ja kardiokirurgia osakonna juhataja Toomas Aro.

Eelmisel esmaspäeval olid vestlusringis TÜ kliinikumiradioloogiateenistuse angiograafia osakonna juhataja ToomasHermlin- südamekliiniku kliinilise füsioloogia osakonna juhatajaKülliki Karu ja kardiokirurgia osakonna juhataja Toomas Aro.Vestlusteemaks oli plaanitud kaasasündinud südamerikete jaomandatud südameklapirikete diagnoosimise ja ravi probleemid. Algustahtis kiskuda suhteliselt ametlikuks ja tavapäraseks. Tavatunanäis vaid see- et dr Hermlin “kisti” angiografisti laua tagantvestlusringi ja ajakirjanikul oli aeg-ajalt patsiendi pärast mure.Dr Aro arvas- et kõik on juba ära räägitud ja üldse olevat ainuüksikardiokirurgia väga lai teema- pole mõtet rääkima hakatagi. Dr Karupüüdis “kolmikut” ohjata ja artikli selgroogu paika panna. Paberileei saanud küll midagi kirja- aga peagi hakkas jutt jooksma jateemasid lisandus veelgi. Tulem on nüüd teie ees.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099