19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ametiühing koolitas hooldajaid

23 hooldajat Pärnu ja Rapla haiglast ning Põhja-Eesti regionaalhaiglast lõpetavad 6. detsembril 80-tunnise koolituse, mille organiseeris ametiühing.

23 hooldajat Pärnu ja Rapla haiglast ning Põhja-Eestiregionaalhaiglast lõpetavad 6. detsembril 80-tunnise koolituse-mille organiseeris ametiühing.

Eesti Tervishoiualatöötajate Ametiühingute Liit (ETTAL)- kuhukuulub ligi 800 hooldajat- organiseeris hasartmängumaksu nõukogultsaadud raha eest hooldustöötajate miinimumkoolituse- mida aitavadteha Tallinna Pedagoogiline Seminar ja Tallinna TervishoiuKõrgkool.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099