19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arvutikursused viibivad

Sotsiaalministeerium koostöös Eesti E-tervise Sihtasutusega on kavandanud koolitusprojekti, mille raames pidid oktoobrist alates toimuma arvutikoolitused eesti ja vene keeles üle Eesti kõikidele tervishoiutöötajale, proviisoritele ja farmatseutidele, kuid arvutikursuste algus lükkub edasi.

Sotsiaalministeerium koostöös Eesti E-tervise Sihtasutusega onkavandanud tervishoiutöötajatele koolitusprojekti- mille raamespidid oktoobrist tuleva aasta juunini toimuma arvutikoolitusedeesti ja vene keeles üle Eesti kõikidele tervishoiutöötajale-proviisoritele ja farmatseutidele- kuid arvutikursuste algus lükkubedasi.

Sotsiaalministeeriumi terviseinfo ja analüüsi osakonnaprojektijuht Riina Paal vastas- et arvutikursuste alustamineoktoobris oli välja pakutud eeldusel- et kogu koolitusprojekt saabElukestva Õppe Arendamise Sihtasutuselt Innove positiivserahastamisotsuse septembris.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099