19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osteoporoosi ravikorraldust on võimalik digilugu ja telefoni kasutades parandada

Pärast osteoporoosist tingitud luumurdu on järgmise murru ohtu võimalik proovida vähendada digitaalse terviseloo abil ning patsiendiga telefonikontakti pidades.

Pärast osteoporoosist tingitud luumurdu on järgmise murru ohtuvõimalik proovida vähendada digitaalse terviseloo abil ningpatsiendiga telefonikontakti pidades- kirjutab Ameerikas tehtuduuringust MedPage Today.

Korrektne osteoporoosiravi paranes 13-4 protsendilt enneluumurdu 44 protsendini pärast 20-kuulist programmi- selgub drAdrianne C. Feldsteini ja kaastööliste artiklist ajakirjas Journalof the American Geriatrics Society.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099