19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SIIBER: Wifi viib tervise

TRONDHEIM. Ühena esimestest linnadest Euroopas kaeti aasta tagasi Norras Trondheimis kogu linn traadita interneti levialaga- nüüd kaebavad linnaelanikud- et jäävad wifist haigeks- vahendab tarbija24.ee.

«Ma ei ole otseselt mures- et sel oleks surmavaid tagajärgi võiet see tekitaks vähki- kuna me räägime suhteliselt väikesestkiirgusest. Kuid ma kardan- et see võib tekitadateistlaadi tervisehädasid nagu väsimus- keskendumisraskusedja peavalu-» ütles kohalik maakonnaarst.

Ometi on kogutud üle 2000 teadusraporti- milles on leitud- etisegi madal kiirgus mõjutab näiteks immuunsüsteemi javiljakust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099