19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taastusarstid tutvusid Sloveenia rehabilitatsiooniinstituudi tööga

Sloveenia rehabilitatsiooniinstituut korraldas 18.–20. oktoobrini rahvusvahelise seminari funktsionaalse elektristimulatsiooni alal.

Sloveenia rehabilitatsiooniinstituut korraldas 18.-20.oktoobrini rahvusvahelise seminari funktsionaalseelektristimulatsiooni (FES) alal. Eestist osalesid lisaksallkirjutanule ka Aet Lukmann ja Kaja Elstein taastusravierialakomisjonist ning Merle Rokk TÜ kliinikumist. Meiekülalislahkeks võõrustajaks oli laste taastusarst dr HerminaDamjan- kellega tutvusime EUMS taastusarstide sektsiooni korraliselistungil.

<strong>Suure kogemusega instituut<br /></strong>Sloveeniarehabilitatsiooniinstituudil on 40-aastane taastusravialane kogemusmotoorikahäirega patsientide ravis. Instituudis on 200 ravivooditja aastas ravitakse keskmiselt 10 000 patsienti. Umbes 20 protsentipatsientidest on välismaalased- kes tulevad amputatsioonidejärgsele taastusravile või siis just FES-aparaadi sobitamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099