19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vereringeinfektsioonide uurimine tõi teadustööpreemia

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi 2007. aasta teadustööpreemia pälvisid Piret Mitt- Vivika Adamson- Krista Lõivukene- Katrin Lang- Kaidi Telling- Kristel Päro- Aino Rõõm- Paul Naaber ja Matti Maimets teadustöö “Nosokomiaalsete vereringeinfektsioonide epidemioloogia Eestis” eest.

“Teadlaste grupp uuris kolmes Eesti haiglas - SA Tartu ÜlikooliKliinikumis- SA Põhja-Eesti Regionaalhaiglas ja AS Ida-TallinnaKeskhaiglas - tekkinud vereringeinfektsioonide epidemioloogiatajavahemikul 2004-2005-” öeldakse kliinikumi pressiteates.

Kliinikumi teadustööpreemia määratakse Tartu ülikooliarstiteaduskonna aastapäeva ürituste raames toimuval õppejõudude jateadurite teaduskonverentsil esitatavale kliinilise suunitlusegateadustöö autorile või autorite kollektiivile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099