3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2. tüüpi suhkurtõbi tabab järjest rohkem noori

Haigestumine 2. tüüpi diabeeti näib vähemalt Ameerikas olevat koondumas vanusegruppi, kus sellele diagnoosile varem harva mõelda tuli – 20ndais eluaastais noorte hulka, selgub USA teadlaste uurimusest.

Haigestumine 2. tüüpi diabeeti näib vähemalt Ameerikas olevatkoondumas vanusegruppi- kus sellele diagnoosile varem harva mõeldatuli - 20ndais eluaastais noorte hulka- teatab Medical News TodayUSA teadlaste uurimusest.

Dr Joyce Lee Michigani ülikoolist on koos kaastöölistegaanalüüsinud hospitaliseerimisi aastatel 1993-2004 ja avaldanudtulemused meditsiiniajakirjas Diabetes Care. Sel ajavahemikultõusis igasuguse diabeedi diagnoosikoodiga hospitaliseerimistesagedus ligi 40 protsendi võrra 29-aastaste ja nooremate seas.Eriti suur oli tõus vanusegrupis 20-29 aastat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099