3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti arstide sulest on ilmunud tänuväärne originaalteos

Eetiliste, meditsiinilis-juriidiliste ja loodet kaitsvate põhimõtete tõttu on rasedatel läbi viidud vähe ravimiuuringuid, tõdeti käsiraamatu “Rasedate farmakoteraapia” esitlusel Tallinnas.

Eetiliste- meditsiinilis-juriidiliste ja loodet kaitsvatepõhimõtete tõttu on rasedatel läbi viidud vähe ravimiuuringuid-tõdeti käsiraamatu “Rasedate farmakoteraapia” esitluselTallinnas.

Ravimite kasutamisest rasedatel ei teata palju. Ometigi suurenebsünnitamisea kasvades ka tõenäosus- et emal võib olla juba väljakujunenud mõni haigus. Praegu ei mõelda enamasti- et emapikaajaline haigus peaks olema täielik vastunäidustusrasestumisele. Raviskeem võib vajada ülevaatamist seoses rasedusegakaasnevate füsioloogiliste muutuste mõjuga kasutatavate ravimitefarmakokineetikale ja toime tugevusele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099