3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Tervishoiujuhtide Kolleegiumi kümme aastat

Eesti tervishoiujuhid kogunevad homme, 5. detsembril Tallinna, et tähistada Eesti Tervishoiujuhtide Kolleegiumi (ETJK) tegevuse 10. aastapäeva.

Eesti tervishoiujuhid kogunevad homme- 5. detsembril Tallinna-et tähistada Eesti Tervishoiujuhtide Kolleegiumi (ETJK) tegevuse10. aastapäeva.

ETJKsse kuulub 42 inimest- neist teaduskraadiga isikuid 11.Liikmete hulgas on aktsiaseltside ja sihtasutuste juhatusteliikmeid- kliinikute juhte- tervishoiu juhtivametnikke-struktuuriüksuste juhte- õendusala juhtivtöötajaid- endiseidtervishoiu tippjuhte jne.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099