3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtted lõid HIV-vastase koalitsiooni

Hansapanga- Eesti Ehituse- Statoili- TNS Emori ja Hill amp;Knowltoni juhid allkirjastasid 22. novembril koalitsiooni “Ettevõtted HIV vastu” asutamisdeklaratsiooni- lubades sellega oma töötajatele ja laiemale avalikkusele suunatud teavitustöö kaudu toetada HI-viiruse ennetust Eestis.

HIV-vastane koalitsioon moodustati Terve Eesti Sihtasutusealgatusel ning sellega on oodatud liituma teisedki ettevõtted jatööandjad üle Eesti- vahendas BNS.

Sihtasutuse asutaja Riina Raudse sõnutsi on Eesti juba mituaastat kiireima HIV levikuga riik Euroopas: siin on registreeritudüle 6000 nakatunu- ent ekspertide hinnangul on lisaks umbes samapalju neid- kes pole oma nakatumisest teadlikud. Ta lisas- etprobleemiks on kujunenud HIVi järjest suurem leviktraditsioonilistest riskirühmadest väljaspool ehk tavalisetööjõulise elanikkonna ja eriti noorte hulgas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099