3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaune Engel kõnnib taas ise

Afganistanist napilt eluga pääsenud meditsiiniõde Jaune Engel oli enne missioonile minekut kaalunud erruminekut, kuid otsustas siiski missioonil ära käia ega ole seda kordagi kahetsenud, rääkis ta ETV saates “Aeg luubis” oma esimeses intervjuus pärast haavatasaamist.

Kaitseväes teeniv ja Afganistanist napilt eluga pääsenudmeditsiiniõde Jaune Engel oli enne missioonile minekut kaalunuderruminekut- kuid otsustas siiski missioonil ära käia ega ole sedakordagi kahetsenud- rääkis ta 25. novembri ETV saates “Aeg luubis”oma esimeses intervjuus pärast haavatasaamist.

Intervjuu andmise päeval rõõmustas ta selle üle- et sai vastsetproteesi proovida ning üle mitme kuu ise kõndida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099