3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas euroraha päästab Eesti tervishoiu?

Eesti saab järgneva seitsme aasta jooksul 53,3 miljardit eurotoetust, millest üle kahe miljardi tuleb tervishoiu ja hoolekande infrastruktuuri rahastamiseks. Kas see lahendab Eesti 10-miljardilise eelarvega tervishoiu põhiprobleemi, arutlesid Peeter Mardna ja Andres Kork.

Eesti saab järgneva seitsme aasta jooksul 53-3 miljarditeurotoetust- millest üle kahe miljardi tuleb tervishoiu jahoolekande infrastruktuuri rahastamiseks. Kas see lahendab Eesti10-miljardilise eelarvega tervishoiu põhiprobleemi? Küsimusele olidnõus vastama Eesti Arstide Liidu eestseisuse liige jaTervishoiuameti järelevalve osakonna juhataja Peeter Mardna ningEesti Arstide Liidu president ja Lääne-Tallinna keskhaiglakirurgiakliiniku juhataja Andres Kork. Vestlus toimus novembris-vahetult pärast meditsiinieetika konverentsi Tartus.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099