3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regionaalhaigla koolituspäev evis ühist nimetajat - sisehaigused

15. novembril peetud Põhja-Eesti regionaalhaigla sisehaiguste kliiniku koolituspäeval tehti juttu ka väga erinevatel teemadel – alates pulmonaalsest arteriaalsest hüpertensioonist ja lõpetades meditsiinitöötajate kutsehaigustega.

Neljapäeval- 15. novembril peeti Põhja-Eesti regionaalhaigla(PER) saalis järjekordset sisehaiguste kliiniku koolituspäeva.

Koolituspäeva esimene pool oli pühendatud pulmonaalselearteriaalsele hüpertensioonile. Sisehaiguste valdkond on väga lai-sestap tehti koolituspäeva teises osas juttu ka väga erinevatelteemadel - alates meditsiinitöötajate kutsehaigustest ja lõpetadesautoloogse tüviraku siirdamisega. Vahepeale paigutusid närvivalugapatsiendi raviskeemid- reuma bioloogiline ravi- hingamisteedehaigused- allergia ja nahahaigused ning tuberkuloosi otseseltkontrollitav ravi õe aspektist vaadatuna.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099