3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reumafoorum avas uue tervisesarja Järvamaal

16. novembril toimus Järva Reumaseltsi eestvedamisel Paides reumafoorum, mis avas maakonnas reuma-aabitsa loengute sarja. Eeskuju võetakse koostööpartnerilt, Järva Diabeetikute Seltsilt, kes veab teist aastat diabeediaabitsat.

16. novembril toimus Järva Reumaseltsi eestvedamisel Paidesreumafoorum- mis avas maakonnas reuma-aabitsa loengute sarja.Eeskuju võetakse koostööpartnerilt- Järva Diabeetikute Seltsilt-kes veab teist aastat diabeediaabitsat.

Vabariikliku tähtsusega reumafoorumite “Patsientideorganisatsioonide roll reumatoloogia edendamisel” (31. märtsil2007) ja “Väikesed asjad loevad” (12. oktoobril 2007) sõnumeidJärvamaa elanikele jagades rõhutati- kuidas tihedamini tehakoostööd arstide ja patsientide vahel ühise eesmärgi nimel- kuidasinimesi haigusest rohkem teavitada- tõstes nendeterviseteadlikkust- kuidas paremini kasutada kohaliku reumaühingupotentsiaali probleemide lahendamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099