3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE:

"Valu annab vaimset rahuldust.”Joosep Järvesaar- ansambli Bedwetters laulja- kes on valu nimel lasknud end lausa nimme augustada. (Kroonika- 27.11.2007)

<br /><strong>"Kui elukvaliteedist rääkides pööratakse suurt tähelepanutervislikule toidule ja puhtale veele- siis puhas õhk on jäänudpäris tähelepanuta.”<br /></strong>Maie Laaniste-<br />Ida-Tallinna keskhaigla allergoloog- tuues võrdlusena välja- etinimene tarvitab ööpäevas liitri toitu- kaks liitrit vett javähemalt 15 000 liitrit õhku- millest 90 protsenti on siseruumiõhk. (Eesti Päevaleht- 29.11.2007)

<br /><strong>"Väited soja kasulikkuse või kahjulikkuse kohta igakonkreetse terviserikke korral kipuvad olema subjektiivsed japuhtempiirilised.”<br /></strong>Jüri Kaik-<br />Tallinna tehnikaülikooli tehnomeedikumi kardioloogiakeskuseprofessor (Eesti Päevalehe soja-teemaline erileht- november2007)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099